Войната ще свърши, когато умре Владимир Путин. Това заяви Володимир Зеленски

...
Войната ще свърши, когато умре Владимир Путин. Това заяви Володимир Зеленски
Коментари Харесай

Зеленски със сензационни думи за Путин

Войната ще свърши, когато почине Владимир Путин. Това заяви Володимир Зеленски по време на интервю пред именития американски публицист Дейвид Летърман в метростанция в Киев. 

" Да си представим, в случай че Путин хване простуда и почине, или в случай че падне от прозорец и почине, дали ще продължи войната? ", попита водещият.
-->
" Не. Войната ще свърши. Когато си отиде водач на властнически режим, институциите стопират да действат. Така бе и в Съветския съюз ", сподели още украинският президент, визирайки бързите рокади в Кремъл през първата половина на 80-те години на предишния век.

След гибелта на Леонид Брежнев (10 ноември 1982 г.) на власт е пристигнал Юрий Андропов (починал на 9 февруари 1984 г.), заменен от Константин Черненко (починал на 10 март 1985 г.) След него на власт е пристигнал последният водач на Съветския съюз Михаил Горбачов, а тази страна се разпадна на 15 самостоятелни страни през 1991 година

" На наследниците на Путин в Кремъл ще им мъчно. Те ще би трябвало да прекратят войната и да се заемат с вътрешната политика ", сподели още президентът в Киев, написа novini.bg.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР